spot_img
27 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăAnalizeAvocat celebru, dezvăluri șocante dintr-un restaurant celebru de pe Litoral

Avocat celebru, dezvăluri șocante dintr-un restaurant celebru de pe Litoral

-

Celebrul avocat Alexandru Chiciu face dezvăluri șocante pe facebook despre o deplasare pe Litoral și ce a văzut într-un restaurant celebru.

- Advertisement -

POSTAREA LUI ALEXANDRU CHICIU:

Da, mare greseala sa plec astazi spre Mamaia, dupa ce ieri abia ce am venit din Londra. Maare greseala. Intai, pe A2, picioare pe geam (vezi poza) sau puse pe parbriz (n-am facut poza, insa credeti-ma).

- Advertisement -

E o noua tendinta, gen? Apoi la Restaurantul „Pescaria lui Matei”, la o masa, o mama isi alapta „live” copilul (vezi poza). Langa masa ei, unii purtau ochelari de soare in plina umbra si nor (vezi poza). Cat despre chelneri, o daaa!, harnici, s-au apucat de maturat in timpul desertului meu (vezi poza). Scaune hârâite de podeaua de lemn, zgomot de nedescris, lume disperata (remarcati lipsa ghilimelelor), clienti vorbind tareeee, tare, tare, servicii in bataie de joc. A inceput vacanta! Sa scoatem picioarele prin parbrize, sa ne etalam ceasurile, sa racnim si sa ne dam frâu liber prostului gust!!!! E vacanta, doar, nu?!!

PS. Poza cu acele rufe intinse in fata Restaurantului „Pescaria lui Matei” n-am sa o comentez. Va las „bucuria” de a va delecta singuri cu ea. PS2. Nu voi comenta postarile de „la multi ani” de pe paginile de fb ale mamelor pentru copiii lor. Voi spune ca am citit o postare care suna cam asa :”la multi ani copilului din mine”. M-am uitat dupa ghilimele, nu le-am vazut, insa am zambit si am exclamat: „uite, o urare pentru sine, pentru sufletul copilului din sine”. Replica interlocutoarei mele m-a blocat: „nu, fata e insarcinata, se refera la sarcina din ea”. Si iarasi mintea mea s-a blocat! Cuuum? Daca pot accepta ingaduitor postari de „multi ani” propriului copil, pozat si ras-pozat si afișat si ras-afișat, sa-l vada lumea, si prietenii, si facebook-ul (evolutia unor copii este lesne observabila din pozele apartinatorilor), replici de genul celei amintite imi blocheaza mintile. PS3. Chiar e nevoie de toate astea? A murit intimitatea personala sau familiala de tot? Am imbatranit eu si nu mai „simt vibe-ul”?

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img