spot_img
32.9 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinAventurile Prea Curaților pe canapeaua Serviciilor CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

Aventurile Prea Curaților pe canapeaua Serviciilor CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

Vă dați cu fundul de pământ că nu știu care personaj dubios a ajuns la CCR, dar îl susțineați în schimb pe un tip cu pedofilia în gând și în gură.

- Advertisement -

Că Statul Paralel, că servicii…Da, pe care le-ați servit cu gura plină ani și ani….

Ați susținut președinte un turnător, ați aplaudat arestările la 6 dimineață, vroiați să avem microfoane și în chiloți și ca SRI să „traducă” interceptările după cum le convenea ca Securitatea în vremurile de tristă amintire.

Vroiați ca serviciile să decidă cine e bun și cine e rău, să hotărască cine poate să facă afaceri sau nu.

Erați dornici să vă ploconiți la ambasade pentru un city break pe un covrig stricat. Iar la ambasade v-ați trădat țara de nenumărate ori.

Vroiați ca serviciile să decidă și ce visau alții noaptea. Nu voi, ceilalți…

Mergeați la BNR și îi pupați mâna lui Manole. Mergeați la guvern și aplaudați un plagiator. Dornici să prindeți un job, un contract sau măcar să fiți băgați în seamă. Să primiți un mic bacșiș că faceți frumos!

Sunteți în adorație după o tovarășă care „demască” plagiatorii, dar ea însăși a plagiat și era în admirația pădurilor, iar pe vremuri când presta prin media era supranumită Copy Paste

Adorați mult mai mult o altă „Prea Curată”, o plagiatoare dar oficial numai cu 4%, celei căreia „Prea Coruptul” Sebi îi dăruia blănuri și mașini. Bașca chefurile cu „Chilia în Port”

Acum țipați că serviciile au cotropit România. Din prostie, colaboraționism și slugărnicie ați creat un MONSTRU. Voi, Prea Curații, din sexul neprotejat de pe canapeaua serviciilor, ați rămas cu gura plină și azi…

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img