spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeAventuri pe facebook și șantaj la Episcop

Aventuri pe facebook și șantaj la Episcop

-

Se îngroaşă gluma în cazul scandalului amoros avându-i ca protagonişti pe episcopul reformat de Oradea, Csűry István, şi pe orădeanca Denisa Krisztina Chilba, care l-a acuzat că a sedus-o, a lăsat-o grea şi apoi a abandonat-o! Procurorii Parchetului local au început urmărirea penală a femeii, care acum are calitate de suspectă, pentru şantaj şi hărţuire. Faptele au fost reclamate de episcop şi de soţia acestuia, învăţătoare, ambii „bombardaţi” cu SMS-uri cu ameninţări, injurii ori în care presupusa amantă a prelatului le cerea bani, scrie Ebihoreanul.

- Reclama -

Episcopul reformat Csűry István, în vârstă de 63 ani, a devenit eroul unui scandal amoros primăvara trecută, când orădeanca de 40 ani s-a prezentat la redacţia BIHOREANULUI pretinzând că a fost alungată de la sediul Episcopiei Reformate de Piatra Craiului, unde intenţionase să-l reclame pe Csűry pentru preacurvie.

Chilba a prezentat atunci sute de mesaje schimbate pe Facebook, Whatsapp şi prin SMS, care dovedeau că între cei doi a existat o relaţie. „Îngeraşa mea, ţunicam, cu ţiţi frumoşi”, „te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”, „iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la capul şi te îmbrăţişez” – sunt câteva din vorbele pătimaşe cu care episcopul îi mărturisea femeii că o iubeşte, pentru ca în final s-o someze să-i dea pace.

În ciuda insistenţelor BIHOREANULUI, Denisa a evitat, şi atunci, şi mai târziu, să aducă dovezi că este însărcinată. În schimb, a continuat să-l şicaneze pe Csűry şi pe soţia acestuia, Anikó, învăţătoare la Liceul Reformat Lorántffy Zsuzsanna, bombardându-i cu apeluri şi mesaje până în luna iulie, când cei doi au decis să ceară ajutorul poliţiştilor.

Eu nu am şantajat pe nimeni”, pretinde femeia, susţinând că scopul era să-l forţeze pe Csűry să recunoască public relaţia şi să-i plătească pensie alimentară pentru copilul nenăscut. Atât doar că, după cum a aflat BIHOREANUL, copilul care ar fi trebuit să vină pe lume în decembrie nu e nicăieri. „Am pierdut sarcina în iulie, cu tot stresul pe care mi l-a provocat omul acesta. Am fost internată la o clinică din Austria, am depus şi hârtii la Poliţie”, a declarat Denisa, susţinând însă că nu le poate face publice deoarece „afectează ancheta”. „Când se termină, vi le aduc”, a promis ea, pentru a nu ştiu câta oară.

Ceea ce n-a spus e că a prezentat poliţiştilor documente ce indică, de fapt, că a fost pacienta unei clinici private de obstetrică-ginecologie din Oradea, dar nicidecum pentru că ar fi pierdut o sarcină, ci pentru un tratament împotriva infertilităţii.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...