spot_img
0.5 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăActualitateAustriecii au îngropat Mureșul în gunoaie

Austriecii au îngropat Mureșul în gunoaie

-

Primarul Târgu Mureș și președintele Consiliului Județean Mureș – „amanetați” de către firma Brantner(n.red-companie austriacă)!Mâine (n.red-vineri), Soós Zoltan (n.red-primarul din Târgu Mureș) va vota pentru continuitatea ridicării deșeurilor de către aceeași firmă care ne-a îngropat în gunoaie (Brantner Veress SA) cu toate că a primit mandat ca în termen de 30 de zile să rezilieze acest contract pentru neîndeplinirea obligațiilor asumate. Votul va avea loc în cadrul unei ședințe în regim de urgență, convocată la ADI ECOLECT. Tot mâine se vor mări tarifele la salubritate aferente anului 2023 pentru toată zona II inclusiv Târgu Mureș. Și bineînțeles, se vor acorda prime și bonusuri salariaților Adi Ecolect… au muncit mult, săracii!, a scris pe Facebook consilierul local Claudiu Maior.

- Reclama -

Rog organele statului abilitate să își facă treaba/datoria în această speță!Mai mult, mâine o să mă duc și eu la această ședință, care se dovedește încă o bătaie de joc pentru noi, cetățenii acestui oraș!, mai spune Maior.

Claudiu Maior este autorul petiţiei online „Stop gunoaielor la Târgu Mureş – Vrem restituirea taxei de salubritate”, iniţiată în prima parte a lunii noiembrie, după ce gunoiul din municipiu nu a fost ridicat timp de câteva zile, în urma schimbării operatorului în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor Mureş.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img