spot_img
27 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăUncategorizedAUDIO: Ludovic Orban: Eu reprezint o garanţie că PNL va fi principalul...

AUDIO: Ludovic Orban: Eu reprezint o garanţie că PNL va fi principalul partener al lui Iohannis

-

Ludovic Orban precizează că este susţinut de cele mai multe filiale judeţene ale PNL: „La ora actuală, aproximativ 30 de filiale judeţene din 41 au organizat consultări ale structurilor de conducere de la nivel judeţean şi în toate aceste filiale în care s-au organizat consultări, fără excepţie, am obţinut majorităţi semnificative sau unanimităţi în susţinerea candidaturii mele„.

- Advertisement -

Deputatul PNL crede că va câştiga alegerile din partid: „Cred că am foarte multe argumente pentru a putea să câştig această competiţie şi cred că atuul principal pe care-l am este acela că eu reprezint o garanţie, dacă voi ajunge preşedinte al Partidului Naţional Liberal, că PNL va fi principalul partener al preşedintelui ales, Klaus Iohannis, în punerea în practică a programului electoral„.

Ludovic Orban spune că Teodor Atanasiu va deveni un colaborator apropiat, dacă va câştiga şefia PNL: „În privinţa domnului Atanasiu, îmi este coleg de foarte mult timp în PNL, este un liberal autentic, de-a lungul timpului am colaborat foarte bine. Această competiţie este o competiţie fair-play în care va câştiga cel mai bun. În mod evident, dacă voi câştiga eu, Teodor Atanasiu va fi unul dintre principalii mei colaboratori„.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img