spot_img
24.4 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăDezvaluiriAu apărut sms-uri în scandalul sexual cu o pesedistă și un liberal

Au apărut sms-uri în scandalul sexual cu o pesedistă și un liberal

-

La o zi după ce scandalul declanșat de managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, revocat de Consiliul de Administrație, Mihaela Popovici, prin care aceasta susținea că deține dovezi legate de avansurile cu tentă sexuală ale primarului municipiului Caransebeș Felix Borcean la adresa sa, au fost prezentate și dovezile în susținerea teoriei, scrie Reper 24.

- Reclama -

Acestea reprezintă mesaje tip SMS, trimise între primarul Felix Borcean și Mihaela Popovici, în care se poate observa numărul de telefon al edilului pe care s-a realizat conversația, ceea ce atestă dialogul dintre cei doi. Mai mult decât atât, în mesaje sunt oferite detalii de către primarul Felix Borcean, legate de numărul codului interfon de la scara edilului caransebeșean, adresă exactă, „etaj, 2, ușa de pe dreapta din lemn, intri direct“  care nu știm cum ar putea fi motivate în apărarea acestuia. Mihaela Popovici a susținut încă de ieri că există probe legate avansurile de natură sexuală ale primarului de municipiu, Felix Borcean, înainte ca aceasta să ajungă, prin susținerea totală a aceluiași edil, managerul Spitalului Municipal din Caransebeș. După declarațiile domnișoarei Popovici, Felix Borcean a catalogat posibilele SMS-uri ca fiind probe fake, fabricate de către acuzatoarea acestuia, mai scrie presa locală.

sms-uri

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...