AcasăExterneAtac cu toporul într-o gară din Dusseldorf, 7 răniți: ATACATORUL PROVINE DIN...

Atac cu toporul într-o gară din Dusseldorf, 7 răniți: ATACATORUL PROVINE DIN FOSTA IUGOSLAVIE

-

Un bărbat a rănit cinci persoane după un atac la întâmplare cu toporul în gara principală din Dusseldorf, capitala landului Renania de Nord-Westfalia, anunță publicația germană Bild, citată de agențiile internaționale de presă.

Presupusul autor al atacului cu toporul care, joi seară, în gara centrală din Dusseldorf (vestul Germaniei), a făcut șapte răniți, potrivit unui nou bilanț, suferă de „tulburări psihice”, a anunțat poliția locală, potrivit AFP.

„Suspectul arestat și care a fost rănit este un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din fosta Iugoslavie, aparent suferind de probleme psihice”, a informat poliția într-un comunicat.

În jurul orelor 20.50 (19.50 GMT), agresorul a coborât dintr-un tren suburban înarmat cu un topor și a atacat călătorii aflați în gară, făcând „șapte răniți, dintre care trei grav și patru ușor”, a precizat poliția.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...