Assange: Băncile și presa nu-l vor lăsa pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă

0
81

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, și-a exprimat vineri convingerea că establishment-ul din SUA nu-i va permite candidatului republican Donald Trump să devină marțea viitoare viitorul președinte al țării, informează EFE.

‘Pe Trump nu-l vor lăsa să câștige. De ce spun asta? Pentru că are tot establishment-ul împotriva lui’, a declarat Assange într-un interviu difuzat vineri de postul de televiziune rus RT. Assange, care colaborează de ani de zile cu RT, care emite în limbile engleză, spaniolă și arabă și este unul dintre stâlpii mașinii de propagandă a Kremlinului, a declarat că Trump se bucură de sprijinul unui singur grup de putere, evangheliștii, ‘dacă pot fi numiți astfel’. ‘Băncile, serviciile de informații, companiile de armament, capitalul extern etc, toate fac front comun pentru Hillary Clinton’, a adăugat el.

Assange a mai spus că ‘și mass media’ pariază fățiș pe victoria candidatei democrate la alegerile prezidențiale din 8 noiembrie. ‘Proprietarii de media și chiar și ziariștii’, a insistat el.