spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăActualitateAsociația Medicală din Florida a votat interzicerea tratamentelor care afectează identitatea de gen:...

Asociația Medicală din Florida a votat interzicerea tratamentelor care afectează identitatea de gen: „Are loc un experiment gigantic ai cărui subiecți sunt copiii americani”

-

Asociația Medicală din Florida a votat în favoarea unui proiect de lege care ar interzice profesioniștilor să ofere minorilor tratamente care afectează identitatea de gen, cum ar fi terapia hormonală sau blocanții pubertății. Aceste intervenții de schimbare a genului, conform opiniei experților, fac de fapt parte dintr-un experiment pe scară largă care se desfășoară pe copii americani, relatează Epoch Times.

Joseph Ladapo, șeful departamentului de sănătate de stat din Florida, a recunoscut la o audiere publică din comitatul Broward că identitatea de gen este o „o problemă extrem de emotivă”, dar a spus că este mai clar ca niciodată în cazul acestor tipuri de tratamente că eficacitatea lor este foarte mare. îndoielnic. „Înțeleg că (tratamentul) poate fi chiar eficient, dar studiile științifice nu susțin acest lucru”, a adăugat specialistul.

- Advertisement -

Reprezentând statul Florida, endocrinologul pediatru Quentin Van Meter a subliniat în cadrul audierii că tot mai mulți copii solicită tratamente de schimbare de gen, ceea ce sugerează că „are loc un experiment gigantic, ai cărui subiecți sunt copiii americani”. Van Meter a spus, de asemenea, faptul că Suedia, Finlanda și Regatul Unit întăresc deja legile privind reatribuirea de gen după ce au realizat că aceste proceduri medicale provoacă mult mai mult rău decât bine.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img