spot_img
15.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăDezvaluiriAșa-zisul jurnalist german ridicat din Piața Victoriei este un protestatar #rezist

Așa-zisul jurnalist german ridicat din Piața Victoriei este un protestatar #rezist

-

Paul Arne Wagner, prezentat de o parte a presei ca fiind jurnalist german, ridicat de jandarmi miercuri seară din Piața Victoriei, este de fapt un cunoscut protestatar #rezist care locuiește de mai mult timp în România și a realizat un reportaj în Teleorman difuzat însă numai de grupurile #rezist și nu de vreo publicație sau televiziune din Germania. 

Wagner a fost eliberat după 2 ore de audieri. El a afirmat la Realitatea TV că ar fi fost doar un simplu pieton în zonă, însă informațiile de pe pagina sa de facebook indică că este un vechi și cunoscut participant la protestele #rezist.

Wagner este căsătorit cu o româncă și de mai mult timp participă la demonstrațiile #rezist. Cei doi au și o pagină pe facebook, unde zilnic publică îndemnuri la proteste.

O fotografie de pe contul său de facebook îl prezintă în luna ianuarie când se certa cu un jandarm în fața sediului PSD (cover photo)

El a avut mai multe conflicte și în trecut cu jandarmii la manifestațiile #rezist.

Pe facebook acesta se laudă că este un apropiat al lui Mălin Bot, un fost jurnalist care se consideră unul din liderii manifestației din Piața Victoriei.

Wagner afirmă pe Linkedin că ar fi patronul unei firme de producție video numită Passport Productions, de fapt o pagină de facebook care popularizează protestele #rezist și editor foto la cotidianul german Suddeutsche Zeitung, ziar socialist din Munchen.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...