spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăAnalizeArestare în Spania: Buletinul românesc al lui Brad Pitt

Arestare în Spania: Buletinul românesc al lui Brad Pitt

-

Brad Pitt născut în Oklahoma, domiciliat în București, sectorul 2 strada Cauzași 71. Același Brad Pitt dar cu alt look locuia și la Paris, sau în Letonia. Toate acestea sunt documente de identitate falsificate, găsite de Poliția spaniolă după arestul unui cetățean leton la Benalmádena, Málaga. Reținerea a fost anunțată joi, 3 noiembrie 2022. Bărbatul scăpase de poliția letonă în iunie, în țara sa, când, în timpul unei vizite la instanță, a dispărut. Apoi a reușit să fenteze controalele la frontieră și a ajuns în Spania. S-a întors aici pentru a-și cultiva marea pasiune: falsificarea documentelor. Poliția Națională l-a arestat pe fugar în timp ce acesta dormea ​​în apartamentul său închiriat pe Costa del Sol, scrie Ziarul Românesc din Spania.

- Reclama -

Ajuns în Spania, bărbatul a cumpărat echipamente noi. A înființat un laborator într-un apartament simplu și a început să producă. Făcea documente de identitate și permise de conducere din țările Uniunii Europene,pe care le vindea infractorilor. Calitatea muncii sale i-a surprins pe oamenii legii. Falsifica cărți de identitate sau permise de conducere din țări precum Franța, Letonia, Cehia, Belgia, Portugalia, Lituania sau Olanda.

A mai produs carduri de sănătate, certificate de handicap, abonamente de presă sau certificate covid. Își făcuse 25 de identități diferite. Cu una dintre ele închiria apartamentele. Avea chiar și propria legitimație de căpitan de iaht din comunitatea autonomă Galicia.

Singurul lucru care putea atrage atenția celor mai specializați polițiști a fost sunetul unui document la cădere. Indica o compoziție mai ușoară decât cele reale. Agenții spanioli au găsit la percheziție, pe lângă 10.150 de euro numerar, și 86 de documente false, din care opt pe numele său. În exemplul pe care îl arăta clientelei era un nume repetat, cel al actorului Brad Pitt. Fotografia lui și datele sale făceau parte din documentația franceză, română, letonă sau bulgară pe care a folosit-o ca să își vândă talentul și să acapareze noi clienți.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img