spot_img
5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriAre Kovesi 3 case în SUA? CE SPUNE COMISIA EUROPEANĂ

Are Kovesi 3 case în SUA? CE SPUNE COMISIA EUROPEANĂ

-

Surse de la Bruxelles dezvăluie, pentru România TV, o informație-şoc în ziua audierii Laurei Codruța Kovesi pentru postul de procuror general european. Potrivit acestor surse, Kovesi ar avea mai multe rezidenţe în SUA. Astfel de verificari sunt facute de direcţia din cadrul servicului european de acţiune externă, o structură care îmbină informaţiile oferite de servicii din zona civila şi pe cele provenite din direcţia militara, scrie Lumea Justiției.

UPDATE: Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a declarat marți că Serviciul European de Acțiune Externă (EEAS) nu a realizat nici o investigație legată de Laura Codruța Kovesi privind existența unor presupuse imobile nedeclarate în SUA. Informația a fost prezentată de România TV, care a citat surse europene, și a fost preluată și dezbătută pe larg de Antena 3 și Luju.ro, scrie G4 Media.

- Advertisement -

Conform documentului prezentat de Romania TV, Laura Codruta Kovesi, in varsta de 45 de ani, ar fi rezident cu 3 case in SUA, si locuieste in Michigan. Documentul care ar apartine SEAE arata ca in cadrul verificarilor s-ar fi descoperit trei adrese ale unor imobile aflate pe numele lui Kovesi, sau a tatalui sau, defunctul Ioan Lascu.

De altfel, acelasi document prezentat de Romania TV arata ca tatal Laurei Kovesi, Ioan Lascu, ar fi fost platit de catre institutii americane.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img