spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăHunedoaraApartamentul Groazei din Hunedoara

Apartamentul Groazei din Hunedoara

-

Un adolescent a fost răpit şi adus într-un apartament din Hunedoara, unde mai mulţi tineri l-au supus unor acte de cruzime. Cinci tineri, cu vârste între 16 şi 34 de ani, din Hunedoara au fost trimişi în judecată, pentru răpirea, sechestrarea şi agresarea unui adolescent de 17 ani. Faptele s-au petrecut la sfârşitul anului trecut, iar inculpaţii au fost reţinuţi în urma unor descinderi ale Poliţiei, în Hunedoara.

- Reclama -

Victima agresiunii a reclamat Poliţiei că în seara de 27 noiembrie 2020, în timp ce plimba cu doi prieteni în zona Grădinii Zoologice din Hunedoara (de fapt, anchetatorii au stabilit că aceştia l-au atras acolo), lângă ei a fost oprit un autoturism condus de o femeie, iar din acest maşină a coborât un bărbat de 34 de ani, pe care îl cunoştea. Bărbatul l-a lovit peste faţă pe adolescent şi l-a urcat cu forţa în autoturism, fără voia lui, ducându-l într-un apartament din cartierul Micro 7 din Hunedoara. Acolo l-a acuzat că i-ar fi furat anumite lucruri cu o seară în urmă, când a fost la domiciliul său şi a continuat să îl lovească. „Persoana vătămată ar fi fost lovită în mod repetat cu pumnii, picioarele, precum şi cu un ciocan de bătut şniţele, în urma loviturilor i-ar fi curs sânge şi i-ar fi fost cauzată o fractură stiloidă ulnară stânga, ceea ce denotă intensitatea loviturilor”, se arată în dosar.

Şi ceilalţi tineri reţinuţi de poliţişti au participat la agresiune. În timp ce se aflau în locuinţă, unul dintre ei „i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu piciorul şi pumnii, în zona umărului stâng, a spatelui şi a capului, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 35-40 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în dosar. Minorul a fost adus în faţa unui canal, căruia agresorii i-au ridicat capacul, apoi a fost ameninţat că dacă nu recunoaşte va fi închis acolo. Un alt inculpat a declarat că i-ar fi fost milă la auzul ţipetelor de durere ale adolescentului. Anchetatorii au stabilit însă că nu a ezitat să îl lovească la rândul său, profitând de situaţia dezavantajoasă în care adolescentul s-ar fi aflat. „În jurul ore 22.30, minorul a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va plăti suma de 500 de lei bărbatului. Minorul a suferit mai multe  leziuni corporale. În data de 9 decembrie 2020, în urma cercetărilor şi a percheziţiilor domiciliare efectuate în baza sesizării victimei, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 si 34 de ani, din municipiul Hunedoara, care sunt cercetate pentru savârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi lovirea sau alte violenţe, în calitate de autori sau complici, după caz”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara conform adevarul.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...