Anunț oficial de la DIICOT: Jurnaliștii Ema Zeicescu şi Claudiu Popa, urmăriţi penal pentru deţinere fără drept de droguri de risc

0
243

Jurnaliştii Ema Zeicescu şi Claudiu Popa sunt urmăriţie penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, anunţă joi DIICOT.

„Prin ordonanţa din data de  02.10.2018,   procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată”, anunţă instituţia.

Conform DIICOT, în data de 11.08.2018, „în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”.