spot_img
32.8 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasămediuAntena TV Group şi-a modificat sediul social din clădirea Grivco

Antena TV Group şi-a modificat sediul social din clădirea Grivco

-

Antena TV Group, care deţine licenţele televiziunilor Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle TV şi Zu TV, şi-a modificat sediul social din clădirea Grivco Business Center din Bucureşti într-un imobil din bulevardul Ficusului din Capitală, potrivit unor documente depuse la CNA, transmite Mediafax.

- Reclama -

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, o solicitare a societăţii Antena TV Group SA privind modificarea sediului său social din strada Gârlei, numărul 1B (clădirea Grivco Business Center), în bulevardul Ficusului, numărul 44 A, corp A, etajul 4.

Potrivit articolului 54, alineatul 2 din Legea audiovizualului, furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate, inclusiv privind datele lor de identificare.

Astfel, CNA a aprobat modificarea sediului social al Antena TV Group cu unanimitatea voturilor membrilor Consiliului prezenţi la şedinţa de joi (Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

Modificarea sediului social al Antena TV Group SA vine în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, pe 8 august 2014, în dosarul ICA, pe Dan Voiculescu(fondatorul grupului de media Intact, din care face parte şi Antena TV Group, n.r.) la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, şi pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare.

În acest dosar, prejudiul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro, instanţa dispunând confiscarea mai multor imobile aparţinând inculpaţilor, printre care sediile posturilor de televiziune Antena şi cel al grupului de firme Grivco.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...