spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăAnalizeAndrei Caramitru, un nou scandal: Acuzat de jurnaliștii apropiați că e noul...

Andrei Caramitru, un nou scandal: Acuzat de jurnaliștii apropiați că e noul Vadim

-

Doamna Pippidi m-a făcut ofițer sub acoperire și am râs. Antena 3 și RTV m-au făcut sorosist și am râs. Liviu Dragnea m-a făcut atentator la siguranța națională și am râs.Când domnul Andrei Caramitru, pe care-l credeam om serios, a sugerat că sunt plătit de Bușoi, m-am enervat. Îmi cer scuze. Am greșit când l-am considerat pe acest domn serios și, drept urmare, mi-am pierdut cumpătul când m-a plasat, indirect, pe lista lui Bușoi, a scris pe facebook Mircea Marian de la Newsweek după ce Caramitru a scris pe facebook că aproape toate siturile pro opoziție ar fi fost cumpărate de PNL

- Reclama -

Mircea Marian e cunoscut ca un susținător al binomului DNA-SRI, dar și al coaliției USR-PLUS.

Cât despre domnul Andrei Caramitru, rămâne cum am vorbit: cu nimic mai presus de Pippidi, Antena 3, Vadim, Dragnea și alții ca ei. Cine îl susține, să și-l asume, a mai afirmat Mircea Marian.

CE A SCRIS ANDREI CARAMITRU PE FACEBOOK ȘI REPLICA PNL BUCUREȘTI:

ALERTA – ATAC LA MEDIA INDEPENDENTA !!!

Am aflat azi ca aproape toate site-urile pro opoziție au primit ordin sa nu mai dea informații despre USR/PLUS și sa își transfere armele către PNL . Ordin venit pe filiera PNL Bucuresti / Bosoi. Pana și cel mai umil ziarist a fost informat de asta.

In paralel – toată direcția Digi24 online a fost dată afară azi.

Și Rares Bogdan va fi pus pe lista de PNL la Europarlamentare – deci Realitatea este pusă în mâna Kgb-istului Gușă.

Mobilizarea noastră pe online acum devine vitala ! Toți scriem , distribuim, inundăm cu mesajul nostru !

REPLICA PNL BUCUREȘTI:

„PNL București a ignorat de dragul unei bune colaborări a opoziției opiniile cel puțin dezechilibrate ale diverșilor membri USR, însă de această dată considerăm ca s-a depășit orice limită. Dezmințim categoric informațiile false diseminate în scop strict electoral și amintim USR că politica între oameni civilizați nu se face așa. Îi informăm că electoratul român nu este nici prost și nici ușor manipulabil, așa cum cred dumnealor, după cum se poziționează public. (…) Solicităm USR să retracteze de urgență afirmațiile de pe facebook-ul personal în cauză. În caz contrar PNL București își rezervă dreptul de a vă acționa în judecată”, se arată într-un comunicat al PNL Bucureşti.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...