spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăcoronavirusAndrei Caramitru anunță căderea Guvernului: Praf praf băieți. Praf. V-am votat dar...

Andrei Caramitru anunță căderea Guvernului: Praf praf băieți. Praf. V-am votat dar tot sunteți vai de capul vostru praf sunteți

-

Asta e o chestie (nr-platforma pentru vaccinare) care poate dărâma guvernul. Praf praf băieți. Praf. V-am votat dar tot sunteți vai de capul vostru praf sunteți, afirmă pe facebook Andrei Caramitru.

- Reclama -

CE SUSTINE ANDREI CARAMITRU:

Jaf absolut platforma asta. E cea mai mare dezorganizare și bătaie de joc. Peste 1-2 zile va ieși un scandal colosal. Veți vedea ca toți din sectorul public s-au putut înscrie plus câțiva medici de familie smecheri au pus oameni acolo. Platforma merge înțeleg pentru persoane juridice. Restul – ciuciu.

Asta e o chestie care poate dărâma guvernul. Praf praf băieți. Praf. V-am votat dar tot sunteți vai de capul vostru praf sunteți.

Ps: din 20 de oameni cu care lucrez, IT-isti de top in buc, nici măcar unul nu a reușit sa își înscrie vreun părinte in platforma și toți se chinuie de la 3pm. Jaf

Pss: am reusit in final printr-un mega hack. Locuri undeva prin Ilfov unde mai erau câteva, folosind browser-ul Opera (de pe Chrome sau Safari a fost imposibil). După ore de chin. Great.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img