spot_img
4.7 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăExterneANCHETA ASASINĂRII LUI BORIS NEMȚOV SE COMPLICĂ: Fotomodelul ucrainean Anna Duritskaya declară...

ANCHETA ASASINĂRII LUI BORIS NEMȚOV SE COMPLICĂ: Fotomodelul ucrainean Anna Duritskaya declară că NU ÎȘI AMINTEȘTE ABSOLUT NIMIC și vrea să plece acasă, la Kiev

-

Fotomodelul ucrainean Anna Duritskaya, 23 de ani, a anunțat anchetatorii asasinării lui Boris Nemțov că nu își amintește absolut nimic din noaptea crimei acuzând o pierdere parțială a memoriei, anunță Lifenews.ru. Ea a spus că ar fi în stare de șoc și nu a reținut nimic din fizionomia criminalului și nici măcar culoarea mașinii cu care acesta a plecat. Anchetatorii vor ca Anna Duritskaya să apeleze la terapeuți pentru a-și recupera memoria, dar fotomodelul ucrainean a refuzat. Mai mult ea vrea să se întoarcă acasă, la Kiev, unde locuiește. Conform unor surse, fotomodelul a vorbit deja cu Consulul Ucrainei în Rusia, Gennady Breskalenko. Alte surse au spus că acesteia i-ar putea fi interzisă plecarea din Rusia, dar anchetatorii au negat informația. În prezent, ea locuiește în apartamentul unor prieteni din Moscova.
S-au aflat însă detaliile relației dintre ceie doi. Nemțov a întâlnit-o pe Anna Duritskaya în Turcia în urmă cu trei ani, iar de atunci aceasta venea o dată pe lună venea la Moscova să se întâlnească cu politicianul. Vizita de luna aceasta a început chiar vineri, în ziua crimei, când Anna a zburat de la Kiev până la Sheremetyevo Airport Moscova, unde a fost întâmpinată de Nemțov și șoferul acestuia. De la aeroport, au mers la apartamentul politicianului de pe Malaya Ordynka. Seara, la ora 21.30, perechea s-a întâlnit într-o cafenea „Bosco” și apoi au luat cina împreună. Apoi au plecat pe jos pe Podul de Piatră spre Kremlin, zonă unde se află apartamentul lui Boris Nemțov, iar pe celebrul pod moscovit Nemțov a fost împușcat în spate și a murit. Mai există doi martori ai crimei, dar se aflau la circa 80-100 de metri.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img