spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriAmicul "Marilor Contribuabili" din ANAF nuntă la Baronul Energiei cu "Marii Contribuabili"....

Amicul „Marilor Contribuabili” din ANAF nuntă la Baronul Energiei cu „Marii Contribuabili”. Legătura cu ministrul Dandana

-

Ionuț Mișa, care conduce Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, este în continuare șeful acestei direcții din ANAF, deși premierul Nicolae Ciucă i-a cerut demisia. Șeful Fiscului, Lucian Heiuș, și-a dat demisia după ce a anunțat o „gaură” la încasări de 9 miliarde lei în primele cinci luni, iar cea mai mare parte din această „gaură” a venit de la direcția mari contribabili, a scris Economedia.

- Reclama -

Mișa a fost ministrul finanțelor in guvernul PSD fiind dorit de Liviu Dragnea. Fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici a vrut să il schimbe de la Mari Contribuabili, dar nu a reusit.

Care sunt secretele menținerii lui Mișa?

Unul din protectorii luu Mișa este Gabriel Comănescu, mogulul energiei, care este și unul din sponsorii ministrului Energiei Virgil Popescu zis Dandana.

De altfel sâmbătă Mișa se va insura pentru a nu știu câta oară la hotelul Vega de pe Litoral care ii aparține lui Comănescu, iar la nuntă sunt invitati in special „mari contribuabili”.

De amintit și că Gabriel Comănescu este un apropiat la OMV.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img