spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeAmericanii se grăbesc să-și trimită noul ambasador la Moscova

Americanii se grăbesc să-și trimită noul ambasador la Moscova

-

Lynne Tracy, noul ambasador al SUA în Rusia, va sosi la Moscova în zilele următoare, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price.

„Tocmai a fost confirmată anul trecut. Ambasadorul așteaptă cu nerăbdare să se mute la postul ei de la Moscova”, a spus Price. „Este cineva care cunoaște relația bilaterală la fel, dacă nu mai bine decât oricine. Așteptăm cu nerăbdare să o avem la locul ei, pentru că este important să avem ambasadori care să reprezinte SUA în întreaga lume”, a menționat el. „Este deosebit de important în cazul Rusiei, unde menținem canalele de comunicare”, a adăugat Price.

- Advertisement -

„Credem că canalele de comunicare sunt importante în perioadele de tensiune”, a spus purtătorul de cuvânt. „Știu că în zilele următoare” noul ambasador va fi „la Moscova și va începe să conducă Misiunea”, a adăugat el.

Senatul Statelor Unite a aprobat nominalizarea lui Tracy în funcția de ambasador al SUA în Rusia pe 21 decembrie 2022. Ea a condus până de curând misiunea diplomatică a SUA în Armenia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img