spot_img
3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăActualitateAmericanii refuză anchetarea laboratoarelor secrete din Ucraina: Rușii susțin că are legătură...

Americanii refuză anchetarea laboratoarelor secrete din Ucraina: Rușii susțin că are legătură cu „originea artificială” a COVID

-

SUA refuzând să investigheze activitățile laboratoarelor sale biologice și punând presiune asupra pozițiilor altor țări, confirmă pericolul proiectului său militar-biologic în Ucraina,a declarat joi vicepreședintele Dumei de Stat a Rusiei și co-președinte al Comisiei parlamentare de investigare a laboratoarelor biologice americane din Ucraina Irina Yarovaya comentând refuzul Consiliului de Securitate al ONU de a adopta un proiect de rezoluție rusesc pentru a crea o comisie care să investigheze activitățile unor astfel de biolaboratoare.

- Reclama -

„Refuzul SUA de a investiga și presiunea pe care o exercită asupra pozițiilor altor țări este o altă confirmare clară a pericolului proiectului american de arme biologice în Ucraina. În plus, acesta este un semnal periculos pentru întreaga lume despre amenințarea militar-biologică ascunsă dezvoltată. și implementat de Pentagon”, a declarat Yarovaya, citată de serviciul de presă al Dumei de Stat. Potrivit acesteia, documentul a fost susținut de Rusia și China, în timp ce „partenerii Kievului: Marea Britanie, SUA și Franța” s-au împotrivit, alte țări s-au abținut. Yarovaya a reamintit, de asemenea, că cercetările oamenilor de știință germani au dovedit deja originea artificială a virusului COVID-19, ceea ce a confirmat doar necesitatea unor investigații suplimentare în biolaboratoarele din SUA.

Potrivit legiuitorului, ancheta propusă de Rusia „ar oferi probabil răspunsuri la multe întrebări despre pierderile economice și pierderile ireversibile de vieți omenești pe care le-a suferit deja lumea”. Dar Rusia și China rămân singurele țări care adoptă o poziție „onestă și deschisă” cu privire la necesitatea unei investigații. „Sunt sigur că țările care s-au abținut de la vot sunt cele care sunt deschise dialogului și sunt interesate să înlăture vălul secret din experimentele americane și infiltrarea militar-biologică în Ucraina și alte țări. Parlamentul rus inițiază discuții pe aceste probleme prin intermediul grupurilor de prietenie. ”, a subliniat Yarovaya.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img