spot_img
14.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăActualitateAmericanii refuză anchetarea laboratoarelor secrete din Ucraina: Rușii susțin că are legătură...

Americanii refuză anchetarea laboratoarelor secrete din Ucraina: Rușii susțin că are legătură cu „originea artificială” a COVID

-

SUA refuzând să investigheze activitățile laboratoarelor sale biologice și punând presiune asupra pozițiilor altor țări, confirmă pericolul proiectului său militar-biologic în Ucraina,a declarat joi vicepreședintele Dumei de Stat a Rusiei și co-președinte al Comisiei parlamentare de investigare a laboratoarelor biologice americane din Ucraina Irina Yarovaya comentând refuzul Consiliului de Securitate al ONU de a adopta un proiect de rezoluție rusesc pentru a crea o comisie care să investigheze activitățile unor astfel de biolaboratoare.

„Refuzul SUA de a investiga și presiunea pe care o exercită asupra pozițiilor altor țări este o altă confirmare clară a pericolului proiectului american de arme biologice în Ucraina. În plus, acesta este un semnal periculos pentru întreaga lume despre amenințarea militar-biologică ascunsă dezvoltată. și implementat de Pentagon”, a declarat Yarovaya, citată de serviciul de presă al Dumei de Stat. Potrivit acesteia, documentul a fost susținut de Rusia și China, în timp ce „partenerii Kievului: Marea Britanie, SUA și Franța” s-au împotrivit, alte țări s-au abținut. Yarovaya a reamintit, de asemenea, că cercetările oamenilor de știință germani au dovedit deja originea artificială a virusului COVID-19, ceea ce a confirmat doar necesitatea unor investigații suplimentare în biolaboratoarele din SUA.

- Advertisement -

Potrivit legiuitorului, ancheta propusă de Rusia „ar oferi probabil răspunsuri la multe întrebări despre pierderile economice și pierderile ireversibile de vieți omenești pe care le-a suferit deja lumea”. Dar Rusia și China rămân singurele țări care adoptă o poziție „onestă și deschisă” cu privire la necesitatea unei investigații. „Sunt sigur că țările care s-au abținut de la vot sunt cele care sunt deschise dialogului și sunt interesate să înlăture vălul secret din experimentele americane și infiltrarea militar-biologică în Ucraina și alte țări. Parlamentul rus inițiază discuții pe aceste probleme prin intermediul grupurilor de prietenie. ”, a subliniat Yarovaya.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img