spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAnalizeAmenințările lui Ponta cu arestarea într-o seară de noiembrie pe aeroportul din...

Amenințările lui Ponta cu arestarea într-o seară de noiembrie pe aeroportul din Bacău: HREBENCIUC ERA SPERIAT

-

Victor Ponta când era premier m-a amenințat în noiembrie 2012 pe aeroportul din Bacău că voi fi arestat. Mi-a spus că mi-a trimis dosarul la DNA și că voi fi arestat. La câteva zile am fost arestat, a declarat duminică seară omul de afaceri Nelu Iordache în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

- Reclama -

A fost pentru prima oară când Nelu Iordache a acordat un interviu unui post de televiziune.

Nelu Iordache a inființat compania aviatică Blue Air și Romstrade care a realizat Transalpina. El a fost arestat 2 ani. iar firmele sale băgate în faliment sau preluate cum e cazul Blue Air.

Iordache l-a acuzat pe Ponta că prin arestarea sa a vrut să preia prin interpuși compania Blue Air.

Anterior, susține Iordache, guvernul USL i-ar fi blocat mai multe proiecte în derulare.

Ponta și grupul de la Cluj au fost în spatele arestării mele și a preluării Blue Air, a susținut Iordache, care anterior interviului în direct la B1 a transmis pentru emisiune o declarație scrisă.

De față la amenințările lui Ponta a fost un director din compania mea. Cu Victor Ponta care atunci pleca de la Bacău dintr-un turneu electoral erau Liviu Dragnea, Crin Antonescu și Viorel Hrebenciuc. Poate vor dori să confirme, a precizat Iordache.

La acel moment, Ponta mi-a zis să vorbesc cu Hrebenciuc. Am vorbit de 2 ori cu el. Mi-a zis că nu știe nimic și era foarte speriat, a mai susținut Nelu Iordache.

Pretextul pentru arestarea lui Nelu Iordache ar fi fost un diferend financiar pe care acesta îl avea la timpul respectiv cu o firmă portugheză unde anterior lucrase Jose Mario Barroso, care în 2012 era președintele Comisiei Europene.

INTEGRAL INTERVIUL CU NELU IORDACHE

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img