Ambasadorul american elogiază ”viziunea şi calităţile de lider ale Preşedintelui Iohannis şi ale membrilor guvernului Premierului Orban” și acuză „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele

0
188

Ambasadorul SUA la Bucuresşti Adrian Zuckerman, a afirmat în mesajul adresat joi participanţilor la Forumul Institutului Aspen de la Bucureşti, că, în urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanţă între naţiune şi „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele, în detrimentul poporului român. El a elogiat din nou ”viziunea şi calităţile de lider ale Preşedintelui Iohannis şi ale membrilor guvernului Premierului Orban”, precum şi modul în care România a gestionat pandemia de COVID-19, transmite news.ro.

”Poporul român continuă să se elibereze din cătuşele moştenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist. În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanţă între naţiune şi „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele, în detrimentul poporului român, pe care au fost aleşi să îl deservească. România continuă să ia măsurile necesare pentru a atrage investiţiile străine care îi sunt necesare pentru a-şi revendica locul care îi revine de drept în fruntea unei Europe revigorate! Este foarte clar că România este deschisă negocierilor, dar nu este de vânzare!”, a afirmat diplomatul, care se află la Washington împreună cu Ministrul Apărării Nicolae Ciucă şi  cu Ministrul Economiei Popescu, în vederea consolidării relaţiilor bilaterale.

El a salutat ”viziunea şi calităţile de lider ale Preşedintelui Iohannis şi ale membrilor guvernului Premierului Orban”.