spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizeAmanta lui Remus Truică, afaceri cu deșeuri cu țiganii binecuvântate de Ministerul...

Amanta lui Remus Truică, afaceri cu deșeuri cu țiganii binecuvântate de Ministerul Mediului

-

Leo de la Strehaia o acuză pe iubita afaceristului Remus Truică că ar fi implicată în afaceri cu ţiganii pentru a obţine bani de la Ministerul Mediului.

„Rog presa să mă ajutaţi să stam de vorbă cu Ministrul de Interne, ca să stea pe acest caz. Dacă îi mai lasă în libertate, fură în continuare. Ei au o firmă ca şi cum achiziţionează deşeuri, au borderouri, le fac ei fals şi merg cu ele la mediu şi încasează pe alea false. Este vorba de iubita domnului Truică. Colaborează cu ţiganii. Firma se numeste Coelctor, iar dânsa este intermediarul.”, acuză Leo de la Strehaia.

Afaceristul mai acuză că este un an deja de când depune plângeri şi că nu au fost niciodată luaţi în vizor de autorităţi. Spune că acuzaţii fură milioane de euro de la stat şi că are dovezile necesare pentru a dovedi asta.

Mai mult, el acuză că a fost bătut de cei pe care îi acuză că fură banii statului tocmai pentru încercările lui de a-i deconspira.

„M-au urmărit trei indivizi şi când am coborât din maşină mi-au dat în cap, am leşinat, eram plin de sânge. Sunt dovezi clare ca acest Mitus vrea să mă omoare, am făcut plângere”, se plânge Leo de la Strehaia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img