spot_img
21.8 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriALT CAZ HALUCINANT ÎN JUSTIȚIE: Nu este lăsat să-și înmormânteze fiul

ALT CAZ HALUCINANT ÎN JUSTIȚIE: Nu este lăsat să-și înmormânteze fiul

-

Un inculpat de 62 de ani a cerut să nu fie arestat preventiv, ci să fie pus sub control judiciar pentru a se ocupa de înmormântarea fiului, însă un judecător de drepturi și libertăți i-a respins solicitarea. Un alt judecător a menținut apoi prima hotărâre. Alături de inculpat este arestat și alt fiu al său, scrie Clujust.ro.

- Reclama -

Kallo Imre, în vârstă de 62 de ani, și fiul său, Kallo Marius, au fost arestați preventiv, în 12 aprilie, în dosarul rețelei de etnobotanice, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Un judecător de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel Cluj a respins contestațiile tuturor inculpaților.

Kallo Imre nu a dorit să dea declaraţie în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu privire la acuzaţiile care i se aduc, precizând că își menţine declaraţia dată în faţa procurorului. ”Nu cunosc pe nici unul dintre inculpaţii aflaţi în boxă, cu excepţia fiului meu Kallo Marius şi a lui Otvos Imre-Claudiu. Nu mă fac vinovat de acuzaţiile care mi se aduc. Arat că la vârsta pe care o am, de 62 de ani, nu mă pretez la săvârşirea unor fapte de genul celor care mi se impută, am o situaţie familială şi materială precară, iar în cursul nopţii trecute mi-a murit un fiu.”, a spus inculpatul la Tribunalul Cluj în 12 aprilie.

Fiul din dosar, Kallo Marius, a arătat că îşi menţine declaraţia dată la procuror şi, în plus, a precizat că a cumpărat substanţe etnobotanice pentru a le consuma, iar nu pentru a le comercializa.

Avocatul acestuia a solicitta a se avea în vedere şi situaţia familială a inculpatului, învederând faptul că ”în cursul nopţii trecute, fratele acestuia a decedat, astfel că familia inculpatului are nevoie de sprijinul său, pentru a se putea trece peste aceste momente”. De asemenea, a solicitat a se avea în vedere faptul că inculpatul a recunoscut că este consumator de astfel de substanţe, apreciind că acest lucru nu-l transformă automat într-un distribuitor, la percheziţie nefiind găsite asupra sa astfel de substanţe.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...