spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăPoliticaAlina Gorghiu prefațează scoaterea din joc a lui Bușoi

Alina Gorghiu prefațează scoaterea din joc a lui Bușoi

-

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat luni seară că prim-vicepreședintele liberal Cristian Bușoi este un coleg activ, însă a subliniat că o candidatură finală a acestuia la Primăria Capitalei va fi decisă de Biroul Politic Național.

- Reclama -

„Bucureștiul rămâne de stabilit. În momentul acesta există o propunere pentru Primăria Capitalei. Cătălin Predoiu, în cursul acestei săptămâni, își va prezenta public strategia pentru București. Sper că aceste trei săptămâni, intervalul pe care l-a avut la îndemână să decripteze tainele acestei organizații de București, au fost fost suficiente pentru a veni cu o strategie închegată. Cred că vom avea o formulă perfectă atât din punct de vedere al organizării, cât și din punct de vedere al candidaților. (…) Dl Bușoi, în acest moment, este propunerea organizației de București. O candidatură finală poate fi decisă exclusiv prin validarea în Biroul Politic Național. (…) Este un coleg activ. (…) Rămâne de văzut în ce măsură va rămâne propunerea finală a PNL”, a spus Gorghiu la Digi 24.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...