spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăcoronavirusAlfred Simonis (PSD) despre campania de informare lansată de Guvern pentru stimularea...

Alfred Simonis (PSD) despre campania de informare lansată de Guvern pentru stimularea vaccinării: Cîțu nu este Alain Delon

-

Campania de informare lansată de Guvern pentru stimularea vaccinării anti-Covid este un demers rupt de realitate, declară la RFI liderul deputaților PSD, Alfred Simonis. El îl ironizează pe premierul Florin Cîțu, care apare și el într-un spot.

- Reclama -

Guvernul a lansat o campanie de informare, prin care își propune să încurajeze populația să se vaccineze anti-Covid. E vorba de spoturi ce vor apărea la tv și pe rețelele de socializare, clipuri în care persoane din diferite categorii sociale și de vârstă spun ce înseamnă pentru ele vaccinul.

Deputatul PSD îl ironizează pe premierul Florin Cîțu, care apare și el într-un clip de promovare a vaccinării anti-Covid: ”Eu nu cred că clipuri cu premierul României, care, să mă ierte Dumnezeu, dar nu este Alain Delon, clipuri în care apare dânsul și ne explică, nu știu, cât de bine și cât de important e să bei cafea cu prietenii și e important să-ți vezi familia în siguranță, să mergi la școală în siguranță, să mergi la un concert în siguranță, toate lucrurile acestea sunt foarte importante, însă nu mă convinge pe mine premierul dacă spune că e important să fie așa”.

În opinia lui Alfred Simonis, campania de informare pro-vaccinare este slabă: ”În calitate de om politic, dar și de cetățean, orice demers în susținerea vaccinării și pentru a convinge populația să se vaccineze este unul binevenit. Asta ca principiu. Dacă vorbim de calitatea acestor spoturi sau dacă eu cred că finalitatea lor va duce la ceva bun, nu cred asta. Mi se pare o calitate scăzută, un demers rupt de realitate, pentru că cei care au dorit s-au vaccinat până acum și de-abia acum începe greul, mai ales în mediul rural, care a fost abandonat complet de Guvern”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...