spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăALEGERI 2020Alexandru Mureșan, candidatul PNȚCD la Primăria Zalău: În sediul nou din centrul...

Alexandru Mureșan, candidatul PNȚCD la Primăria Zalău: În sediul nou din centrul Zalăului, din zece ţărănişti am ajuns douăzeci, apoi treizeci, şi de atunci tot creştem și creştem frumos, cu oameni tineri, educaţi şi hotărâţi

-

PNȚCD Sălaj – o stare de spirit! În luna august 2020, sub coordonarea europarlamentarului Cristian Terheş, preşedintele PNŢCD Sălaj, am pornit la drum o mână de oameni mândri și dornici de a readuce PNŢCD-ul acolo unde-i este locul pe scena politică din Sălaj. În sediul nou din centrul Zalăului, din zece ţărănişti am ajuns douăzeci, apoi treizeci, şi de atunci tot creştem și creştem frumos, cu oameni tineri, educaţi şi hotărâţi. Nici nu vă imaginaţi cât de onorat m-am simţit când am fost propus candidatul PNŢCD la primăria municipiului Zalau, în echipă cu Gheorghe Stanciu, candidatul nostru la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, spune candidatul PNȚCD la Primăria Zalău, Alexandru Mureșan.

CE MAI SUSȚINE ALEXANDRU MUREȘAN:

- Advertisement -

Lucrurile s-au legat şi au căpătat sens. Cu uimire şi încântare am vazut că echipa creşte de la o zi la alta, PNŢCD devenind o stare de spirit. Am intrat direct în febra campaniei electorale însoțit de o echipă de tineri țărăniști, entuziaşti şi bucuroşi că, ei contează, în sfârşit, că şi-au găsit locul.Nefiind partid parlamentar, PNŢCD nu a avut fonduri de la guvern. Banii au fost puţini, comparativ cu banii de campanie ai altor partide. Nu am avut corturi, bannere şi afişe în precampanie. Cu toate acestea, am avut o campanie frumoasă în care am prezentat cetățenilor și am dezbatut proiectele candidaților PNŢCD la Consiliul Local Zalău. Dragi zălăuani, noi suntem alternativa! Cu demnitate şi mândrie spuneţi tuturor că PNŢCD renaşte!Haideţi la vot în 27 septembrie şi votaţi lista de consilieri locali ai PNŢCD!Alegeţi primar Alexandru Mureşan!

Material realizat de FLUX 24 Media Communications SRL la comanda PNȚCD Sălaj, Cod unic de identificare:21200185

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img