Aladin Georgescu: SPITALUL DIN VÂNJU MARE VA FI O UNITATE MODERNĂ

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la o ședință de lucru, împreună cu constructorul și proiectanții, la Spitalul din Vânju Mare, un obiectiv aflat în stare avansată de reabilitare și modernizare.

“Pentru că vreau ca lucrările să se desfășoare în cele mai bune condiții și să nu se abată de la normele sanitare în vigoare, organizăm periodic întâlniri de lucru. 

Cea mai recentă astfel de ședință a avut loc la fața locului, împreună cu colegii din Consiliul Județean, reprezentanții constructorului și proiectanții. Am evaluat ceea ce s-a făcut până acum și am stabilit paramentrii în baza cărora vor continua lucrările.

Am convingerea că unitatea va fi una modernă, iar lucrurile vor evolua foarte bine în interesul pacienților din zona de sud a județului Mehedinți.

Continuăm demersurile pentru reabilitarea întregii structuri de sănătate din județ!

Este un obiectiv asumat de mine, iar în perioada următoare vom veni cu vești importante și despre proiectele pe care Consiliul Județean Mehedinți le are pentru secțiile Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, în urma întâlnirii de lucru.