ALADIN GEORGESCU, ȘEFUL CJ MEHEDINȚI: “Ministrul Economiei a intrat într-o disperare greu de gestionat de propria-i persoană!”

0
163

Președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, susține, într-o postare pe pagina sa de socializare, că ministrul Economiei, Virgil Popescu recurge la minciuni și manipulări în speranța că va obține câteva voturi în plus la alegerile parlamentare.

CE SUSȚINE ALADIN GEORGESCU:

Ministrul mehedințean, Virgil Popescu, se pare că a intrat într-o disperare greu de gestionat de propria-i persoană. Pentru a ascunde incompetența lui Câțu și chiar dezinteresul său pentru angajații DGASPC din Mehedinți, minte cu nerușinare și aruncă la mine problema salariilor restante!

Prin manipulări ieftine încearcă să mai obțină o brumă de voturi pentru alegerile parlamentare, după ce, probabil a luat pulsul și a aflat că PNL este în cădere liberă în Mehedinți! Ar fi culmea să fie altfel când îți bazezi campania electorală pe minciuni și grandomanii, la fel cum au făcut și la locale!

Domnule ministru, nu vă crede nimeni că e vina mea pentru salariile restante de la DGASPC! Eu am făcut tot ce a fost nevoie pentru a rezolva situația și faptele arată că am reușit!

Câțu a dat posibilitatea să alocăm fonduri pentru plata salariilor, după ce am fost personal, la Guvern și i-am arătat care este sistemul de finanțare pentru acest capitol. El nu știa nici legislația! Când s-a dumirit cum stau lucrurile, să nu-și recunoască totuși, greșeala și incompetența, a finanțat din bugetul de stat un capitol nefuncțional de luni bune, “Programul pentru Școli” și a dat autorităților locale posibilitatea de a folosi acei bani pentru achitarea salariilor restante pe care Guvernul trebuia să le asigure.

Pentru aceste nedreptăți pe care Guvernul  PNL le-a creat anul acesta, pentru faptul că oamenii se îmbolnăvesc cu miile, mor cu sutele, în fiecare zi, din cauză că guvernul Orban n-a știut/n-a putut/n-a vrut să gestioneze pandemia, veți pierde alegerile în Mehedinți, domnule ministru, și le veți pierde și la nivel național!

‼️ Economia se afundă-n criză. Zeci de mii de firme sunt în faliment. 

‼️Sute de mii de producători/comercianți români sunt lăsați fără pâinea cea de toate zilele prin închiderea piețelor. 

‼️De la primul loc în Europa la creștere economică, în 2017, în guvernarea PSD, România a ajuns pe ultimul loc în Europa la relansarea economiei, din cauza sprijinului minuscul acordat de guvernul Orban, de numai 1,5-2% din PIB, conform Consiliului Fiscal.

‼️Educația copiilor este grav compromisă. Guvernul Orban a închis toate școlile, total opus față multe țări din UE, care au înțeles că indiferent cât de grea e situația, viitorul copiilor nu poate fi sacrificat!

Mehedințenii și românii trăiesc pe pielea lor incompetența PNL și vor alege în consecință!

Material realizat de Flux 24 Media Comunications SRL, la comanda PSD Mehedinți. CUI MANDATAR: 11200020