Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți: “PSD ÎȘI ASUMĂ SCOATEREA ȚĂRII DIN CRIZĂ ȘI REDOBÂNDIREA ÎNCREDERII OAMENILOR ÎN CLASA POLITICĂ”

0

Șeful CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, susține că intrarea PSD la guvernare este un act de responsabilitate în fața crizelor pe care România le traversează, adăugând că pe lângă implementarea măsurilor sociale din programul de guvernare, PSD vrea să recâștige încrederea oamenilor în autorități și clasa politică.

“România are de acum, guvern deplin funcțional. După mai multe luni de criză politică gravă, PSD, prin atitudinea sa responsabilă, a readus nu doar stabilitatea politică a țării ci și un program de guvernare cu soluții la gravele crize actuale

Intrarea PSD la guvernare însemnă nu numai că principalul partid politic își asumă scoaterea țării din criza politică, social și sanitară ci și dorința de a redobândi încrederea oamenilor în autorități și clasa politică. Miniștrii PSD sunt lideri din prima linie, cu experiență politică și administrativă, sunt profesioniști care și-au luat angajamente ferme și vor munci pentru a le duce la îndeplinire. Le doresc mult succes și am toată încrederea că vin cu politici  publice solide pentru cetățeni.

Încă din prima lună de guvernare PSD va aplica pachetul social care va crește alocațiile, pensiile, salariul minim și indemnizațiile persoanelor cu handicap. În plus, pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-și plăti facturile în această iarnă.

PSD își asumă obiectivul de a  proteja viața românilor!”, a scris Aladin Georgescu pe pagina sa de socializare.