spot_img
27.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăPoliticaAl doilea conflict într-o zi între Dragnea și nr.2 din PSD

Al doilea conflict într-o zi între Dragnea și nr.2 din PSD

-

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a afirmat, marţi, că nu consideră că mitingurile partidului ar trebui organizate în viitorul apropiat întrucât la acestea ar trebui să participe şi parlamentarii PSD, ocupaţi acum cu discuţiile din Parlament pe Codul administrativ şi legile justiţiei.

Este al doilea conflict de marți între Bădălău și liderul PSD, Liviu Dragnea.

- Advertisement -

”Consider că avem extraordinar de mult de muncă pe Codul administrativ şi legile justiţiei şi nu cred că aceste mitinguri ar trebui să se desfăşoare în viitorul apropiat pentru că este nevoie şi de prezenţa parlamentarilor”, a declarat senatorul Niculae Bădălău.

Acesta a spus că, deocamdată, parlamentarii partidului nu pot să absenteze de la Parlament în contextul în care legi foarte importante se află pe ordinea de zi a forului legislativ. ”Consider că parlamentarii ar trebui să stea în Parlament să lucreze aceste legi”, a adăugat preşedintele executiv al PSD.

- Advertisement -

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, că membrii Comitetului Executiv au lăsat la latitudinea organizaţiilor judeţene posibilitatea organizării de mitinguri, Dragnea neexcluzând însă organizarea unui miting în Bucureşti.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img