spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasămediuAIURITOR: Doi miniştri, un secretar de stat, un consilier prezidenţial se plimbă...

AIURITOR: Doi miniştri, un secretar de stat, un consilier prezidenţial se plimbă prin lume: ”Vrem banii diasporei”

-

Doi miniştri, un secretar de stat, un consilier prezidenţial și alte câteva persoane declarate ”antreprenori de succes”, împreună la o conferinţă organizată la München. Tot acest alai pentru un public de maxim 30 de persoane, cum rezultă din fotografii (70 pentru organizatori!), scrie Gazeta Românească din Italia.

CITIŢI ŞI:100 DE MILIARDE DE EURO/ Marea escrocherie pusă la cale de statul român pentru diasporă: Operațiunea Il pacco napolitano

„Conferința Repatriot de la München a fost un mare succes, am avut peste 700 de urmăritori live și 70 de participanți în sală. Vă mulțumim că ați fost alături de noi!”, se spune pe pagina de Facebook a proiectului Repatriot, despre ultima conferinţă din 26 februarie de la München.

Pe scurt, într-o sală aproape goală, o parte importantă din Guvernul României, cu binecuvântarea unui consilier prezidenţial, a girat o iniţiativă privată, intrată tiptil în cele mai importante instituţii ale statului, care astfel par să aprobe tacit tot ce decid, bine sau rău, nu mai are importanţă, domnii asociaţi la proiect, mai scrie GR.

|n sală, nu mai mult de 40 de persoane, inclusiv organizatorii…

Ministrul Marius Bostan nici nu era anunţat pe afişul întâlnirii, el apărând în ultima clipă…

Consilierul de stat Sandra Pralong și ministrul Diasporei, Dan Stoenescu, în prima linie Repatriot

Cu două zile înainte, la o conferinţă organizată la Cotroceni, după Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş a vorbit însuşi Felix Tătaru, unul dintre fondatorii acestei cabale numite Repatriot, ai cărei adepţi se numesc repatrioţi, mai spune ziarul emigraţiei din Italia.

CITIŢI ŞI:VIDEO/ PROPUNERE AIURITOARE A UNUI CONSILIER PREZIDENȚIAL PENTRU DIASPORĂ: Să punem camere de luat vederi în fiecare sat ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii

Marius Bostan, ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informațională, Claudiu Vrînceanu, secretar de stat pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, în cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, Dan Stoenescu, ministru delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, apoi Sandra Pralong, Consilier de Stat la Departamentul pentru Relaţia cu Românii din Afara Graniţelor al Administraţiei Prezidenţiale, toţi vorbitori la evenimentul la care au luat cuvântul şi mai mulţi afacerişti parteneri în proiect, veniţi special din România.

Nu contează că la eveniment s-au spus lucruri geniale sau banalităţi mobilizatoare, de tipul „România are o creștere economică succesivă în ultimii 3-4 ani. România poate deveni vârful Europei în 10 ani. ” – Marius Bostan inițiatorul proiectului ‪#‎Repatriot‬, mai scrie GR.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img