spot_img
0.7 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinAgenții secreți ai AUR CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

Agenții secreți ai AUR CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Cocoțat în sondaje pe criza pandemică, AUR primește un sprijin important de la instituțiile statului. Ba poliția face crize, ba Parchetul General face un dosar pe motiv de minimalizarea Holocaustului, ba nu știe ce băiat imatur cere interzicerea. Și dă-i și luptă pentru creșterea procentelor ciudatului partid care a devenit vedeta sondajelor.

AUR pare a-și fi angajat consultanți din structurile statului și se repetă scena-păstrând proporțiile evident-ale creșterii PRM din anii 2000. Avem și ingrediente suplimentare. Criza socială a dus atunci la creșterea partidului lui Vadim, acum avem și criza sanitară care a polarizat și mai mult societatea. Iar cât va mai dura pandemia AUR va crește.

Apărătorii vajnici ai democrației mioritice” nu au învățat nimic din precedentul PRM. Și atunci făceau tot posibilul să țină partidulețul lui Vadim între primele subiecte pentru opinia publică și rezultatele s-au văzut.

AUR nu are nevoie de consultantul Thiess sau alți băieți dubioși care s-au aciut pe acolo. Sunt o grămadă de exaltați care lucrează pentru ei. Din prostie, neștiință sau la ordin nici că mai contează…

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img