spot_img
27.8 C
București
duminică, iunie 26, 2022
AcasăhighlightAFACEREA REFUGIAŢILOR/ Criticul Alex Ştefănescu, atac la Alina Mungiu: Proști sunt de...

AFACEREA REFUGIAŢILOR/ Criticul Alex Ştefănescu, atac la Alina Mungiu: Proști sunt de obicei cei care îi consideră pe alții proști

-

Criticul Alex Ştefănescu a reacţionat sâmbătă seară pe facebook la declaraţia Alinei Mungiu Pippidi mediatizată de FLUX 24. 

- Reclama -

„Se invocă mari temeri identitare, de îți vine să crezi că o să le fure cineva pe Sfânta Paraschiva sau tirajele neepuizate din Dan Puric. Că așa vezi că prostia și neînțelegerea nu vin de la Dumnezeu, ci de la oameni”, scria Pippidi care amintește că „nu generozitatea lipsește țărilor mai bogate” pentru că oamenii din Germania „sunt altfel, au învățat ceva din trecutul lor”, referitor la faptul că mulţi români se opun primirii de refugiaţi.

Proști sunt de obicei cei care îi consideră pe alții proști, afirmă Ştefănescu.

CITIŢI ŞI:Alina Mungiu despre cei care nu vor refugiați în România: PROȘTI

POSTAREA LUI ALEX ŞTEFĂNESCU:

ALINA MUNGIU CONSIDERĂ CĂ E O DOVADĂ DE PROSTIE SĂ AI REZERVE ÎN LEGĂTURĂ CU ACCEPTAREA REFUGIAȚILOR ÎN ROMÂNIA

Proști sunt de obicei cei care îi consideră pe alții proști.
Problema în cazul refugiaților este una singură, alta decât aceea melodramatic-umanitară pe care o aduce în discuție Alina Mungiu. Și anume, nu se poate accepta ca niște necunoscuți să intre în țară cu forța, fără acte, nerespectând legile în vigoare în România. Atât și nimic mai mult. Toată retorica umanitaristă cade pe alături. NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE – scrie în Constituția noastră. Alina Mungiu îndeamnă la nerespectarea legii și este generoasă pe seama altora. Ea însăși ar primi în locuința ei persoane neidentificabile și care s-ar instala în spațiul locuit de ea fără să-i ceară voie?

- Advertisment -

Must Read

Școlarii din UK vor fi hrăniți cu lăcuste și viermi de...

0
Copiilor din patru școli primare din Țara Galilor li se va oferi insecte de mâncare, cum ar fi greieri, lăcuste, viermi de mătase și...