Adriana Săftoiu, povești sexy cu Berlusconi, Udrea și Băsescu: Trupul dumneavoastră spune altceva decât chipul dumneavoastră

0
2522

Faptul ca unui consilier i s-a făcut onoarea de a fi inclus în delegația oficială a Președintelui României care a participat la discuțiile cu premierul Italiei nu-i permite consilierului să dezvăluie nici conținutul discuțiilor şi, cu atit mai mult, nu-i permite să fabuleze pe marginea acestora. Fac precizarea că discuțiile cu premierul Berlusconi de la Roma au fost, cel mai probabil, înregistrate de Guvernul Italian. Gestul consilierului este fără precedent în diplomaţia europeană. Sunt convins că multe cancelarii îşi controlează astăzi structura delegaţiilor cu care m-am dus la întâlniri oficiale, în perioada 2005 – 2007, şi toate speră că numele Saftoiu nu a figurat în delegaţia mea, a afirmat fostul președinte Traian Băsescu luni după amiază într-o postare pe facebook.

FRAGMENTUL DIN CARTEA ADRIANEI SĂFTOIU LA CARE S-A REFERIT TRAIAN BĂSESCU:

“Era in timpul vizitei din martie 2005.Se vorbea despre relatiile bilaterale, despre sustinerea Italiei pentru integrarea Romaniei in UE. Brusc, Berlusconi si-a mutat priivirea spre Elena Udrea care se afla in diagonala cu premierul Italiei.

” De ce sunteti asa ingandurata? Trupul dumneavoastra spune altceva decat chipul dumneavoastra.”Pur si simplu am ramas fara grai.Ne-am mutat privirile de la Berlusconi la Elena Udrea, apoi la Basescu. Privea la fel de surprins.

Am continuat totusi agenda discutiilor.La putin timp, Berlusconi a reluat tema neconcordantei dintre trupul si chipul consilierei care il captiva. Basescu a intervenit de data aceasta: Va place? O mai aduc.” Si au ras impreuna.

Andrei Plesu era cel mai consternat dintre noi. Intre timp,Berlusconi, incantat de perspectiva, ne-a povestit cum l-a avut invitat pe Leonid Kucima,-Presedintele Ucrainei in acea vreme-, cum s-au dus cu iahtul si cu fetele pe mare.

” Am auzit ca sunteti comandant de vas, asa ca nu ne mai trebuie baiatul care sa conduca iahtul. Stolojan,printre dinti repeta:Incredibil.

Finalul s-a dovedit apoteotic. Am terminat intalnirea si ne-am ridicat pentru plecare. Berlusconi a privit-o pe Elena: “ As vrea sa mai ramaneti putin, sa schimbam cateva cuvinte, doar noi doi.” Fabulos! Ne-am indreptat spre iesire.Inclusiv Traian Basescu.

Berlusconi insista:” Domnule Presedinte Basescu…” Premierul Italiei se adresa Presedintelui roman, dar noi toti,chiar si el ,eram convinsi, dupa privirea lui Berlusconi, nu pe el ar fi vrut sa-l retina…” sursa: mariustuca.ro