spot_img
22.1 C
București
miercuri, mai 31, 2023
AcasăAnalizeAdrian Sârbu susține că știa de la Florian Coldea câți ani de...

Adrian Sârbu susține că știa de la Florian Coldea câți ani de închisoare urma să primească Dan Voiculescu: ARE PROBE

-

„Al doilea lucru a fost încercarea de preluare a grupului Intact. Spune că a fost martor când domnul Coldea i-a spus că are soluţie pentru domnul Voiculescu. Înainte să se pronunţe instanţa. L-am întrebat dacă are probe. A spus că nu doreşte să dea detalii, dar dacă va fi dat în judecată va veni cu probe”, a declarat președintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, despre audierea lui Adrian Sârbu miercuri în Comisia SRI.

- Reclama -

„Spunea că s-a încercat implicarea SRI în coordonarea editorială a instituţiilor, prin persoane apropiate de serviciu. Spunea că va veni data viitoare cu probe, în sensul că ne va arăta punctajele venite spre diverse persoane din redacţii. A fost o activitate de distrugere a libertăţii presei, spunea domnia sa”, a mai declarat Claudiu Manda.

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a afirmat că, la audierea de miercuri, Adrian Sârbu, patronul Mediafax, a relatat că fostul director al SRI, George Maior, i-a cerut în 2010 să-i dea sfaturi lui Sebastian Ghiţă cum să fie condus postul Realitatea TV.

CITIȚI ȘI: Adrian Sârbu, dezvăluiri explozive: Mi-a cerut George Maior/ Cum a preluat SRI o televiziune

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img