Adrian Sârbu susține că știa de la Florian Coldea câți ani de închisoare urma să primească Dan Voiculescu: ARE PROBE

0
150

„Al doilea lucru a fost încercarea de preluare a grupului Intact. Spune că a fost martor când domnul Coldea i-a spus că are soluţie pentru domnul Voiculescu. Înainte să se pronunţe instanţa. L-am întrebat dacă are probe. A spus că nu doreşte să dea detalii, dar dacă va fi dat în judecată va veni cu probe”, a declarat președintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, despre audierea lui Adrian Sârbu miercuri în Comisia SRI.

„Spunea că s-a încercat implicarea SRI în coordonarea editorială a instituţiilor, prin persoane apropiate de serviciu. Spunea că va veni data viitoare cu probe, în sensul că ne va arăta punctajele venite spre diverse persoane din redacţii. A fost o activitate de distrugere a libertăţii presei, spunea domnia sa”, a mai declarat Claudiu Manda.

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a afirmat că, la audierea de miercuri, Adrian Sârbu, patronul Mediafax, a relatat că fostul director al SRI, George Maior, i-a cerut în 2010 să-i dea sfaturi lui Sebastian Ghiţă cum să fie condus postul Realitatea TV.

CITIȚI ȘI: Adrian Sârbu, dezvăluiri explozive: Mi-a cerut George Maior/ Cum a preluat SRI o televiziune