Adrian Năstase: VOTÂND Firea și PSD, VOTAȚI pentru MINE

0
3859

Mergeti să votati pentru mine, votați Gabriela Firea și PSD, este îndemnul fostului premier Adrian Năstase pe blogul său.

Optiunea voastră trebuie să formeze o echipă  social-democrată a consilierilor, primarilor de sector si a primarului general. La fel si in tară, insistă Năstase.

Pe Gabriela Firea o stiu de multă vreme. Imi amintesc, intre altele, că in 2004 chiar a moderat o emisiune de televiziune din campania prezidentială.  Am participat si la multe din emisiunile ei de la Antena 3. Am urmărit evolutia sa din ultimii ani si m-a convins  profesionalismul ei si tenecitatea ei. Sunt convins că va fi un primar cu viziune si, in acelasi timp, atent la problemele sociale si ale mediului de afaceri. Are multe calităti de om politic – este calmă, argumentează cu metodă, stie să utilizeze ironia.Cum ati putea să-l preferati pe Predoiu? Un candidat care nu reuseste, de luni de zile, să arunce prosopul si să părăsească o bătălie in care a tot incercat să-i arunce pe altii.Pe de altă parte, nu ar trebui să permiteti fragmentarea puterii in Bucuresti, mai spune fostul premier care a ispășit două condamnări și are interdicția de a candida și de a alege.