spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăAnalizeAdrian Năstase: Crin a deranjat serviciile interne și externe

Adrian Năstase: Crin a deranjat serviciile interne și externe

-

Fostul premier Adrian Năstase afirmă, într-un interviu, că PSD și PNL ar putea încerca un nou experiment USL, cu un candidat comun la președinție și premier de la celălalt partid, dar dă de înțeles, voalat, că respectivul candidat trebuie să fie agreat din exteriorul țării. Altfel, există riscul unui nou caz Antonescu, transmite Inpolitics.ro.

Și explică Năstase, la Marius Tucă Show, de ce a fost Crin eliminat din ecuația prezidențială, în 2014:

”Crin Antonescu era extrem de antipatic pentru zona serviciilor, pentru că era impredictibil pe această zonă și pe zona de politică externă. Cu americanii, dacă îți aduci aminte cu ”dușmanul cel mai mare, departamentul de stat” sau ceva de genul ăsta. Bun, sunt lucruri pe care le poți gândi, dar n-are rost să le spui. Deci el a făcut câteva greșeli care au antagonizat și zona serviciilor din România și din afară și cred că a fost o foarte mare presiune pentru schimbarea candidaturii lui”.

Reamintim, în august 2012, întrebat la o emisiune TV de ce se teme cel mai mult în cursa prezidențială, Crin Antonescu a șocat prin răspuns: ”De Departamentul de Stat american”. Afirmația venea după o întîlnire a sa cu reprezentantul Departamentului, Philip Gordon, venit la București în contextul suspendării lui Băsescu, întîlnire în urma căreia Antonescu își exprima scepticismul vizavi de cunoașterea situației din România de către americani, fiind dezinformați de Băsescu și oamenii săi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img