spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasămediuAdina Samson, fosta iubită a primarului suspendat din Iasi, a povestit telenovela...

Adina Samson, fosta iubită a primarului suspendat din Iasi, a povestit telenovela cu Nichita timp de cinci ore la DNA Iaşi

-

Adina Samson, fosta iubită a primarului suspendat al Iaşiului Gheorghe Nichita, aflat în arest la domiciliu, a fost audiată, marţi, timp de cinci ore, de procurorii DNA, ea povestind cu lux de amănunte că a fost ameninţată, hărţuită sexual şi chiar lovită de edilul ieşean.

- Reclama -

Adina Samson a fost audiată, marţi, la sediul DNA Iaşi, de către procurorii anticorupţie din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit avocatului femeii, Dragomir Tomaşeschi, procurorii au chemat-o pentru a da declaraţii privind plângerea penală depusă de aceasta la DNA, în urmă cu o lună.

”În urmă cu o lună, Adina Samson a formulat o plângere penală la DNA împotriva lui Nichita, pentru ameninţare, hărţuire sexuală şi chiar lovire. Azi (marţi – n.r.), ea le-a povestit procurorilor, cu lux de amănunte, suferinţele emoţionale şi chiar fizice prin care a trecut. A fost o declaraţie lungă, totul a durat cinci ore”, a declarat avocatul Dragomir Tomaşeschi.

Tot marţi, au fost audiaţi la Iaşi de către procurorii DNA Bucureşti mai mulţi funcţionari ai primăriei ieşene, între care secretara primarului Gheorghe Nichita, dar şi câţiva şefi din primărie şi de la Poliţia Locală.

Primarul Gheorghe Nichita se află în arest la domiciliu din 8 mai, în dosarul în care este acuzat că ar fi apelat la angajaţii Poliţiei Locale ca să-şi urmărească fosta iubită.

Primarul municipiului Iaşi a fost suspendat din funcţie în 22 mai, printr-un ordin emis de prefectul judeţului.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img