spot_img
8.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăDezvaluiriADEVĂRATA BOMBĂ DIN DOSARUL UDREA: INTERCEPTĂRI CU TRAIAN BĂSESCU ŞI VICTOR PONTA

ADEVĂRATA BOMBĂ DIN DOSARUL UDREA: INTERCEPTĂRI CU TRAIAN BĂSESCU ŞI VICTOR PONTA

-

Adevărata bombă din dosarul Udrea constă în interceptările telefonice realizate în instrumentarea cazului. Comunicatul DNA prin care s-a anunţat joi începerea urmăriii penale în cazul Udrea are la final menţiunea: „În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.”

udreasriVineri seară, la B1 Tv, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, a spus că dosarul a fost instrumentat de la bun început de SRI. Acest lucru înseamnă că sunt interceptări telefonice în dosar, localizare şi chiar şi înregistrări ambientale.

Despre implicarea lui Dorin Cocoş în dosarul Microsoft primele informaţii au apărut în presă în primăvara anului trecut.Putem presupune că interceptările au început înainte de acest moment. Acest lucru înseamnă că există interceptări cel puţin din 2014 cu Elena Udrea şi persoanele de care era apropiată: Traian Băsescu, Alina Bica, Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi chiar discuţiile cu George Maior, fostul şef al SRI, demis zilele trecute, pe care Udrea îl suna să îi aranjeze o întâlnire cu Dorin Cocoş.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img