spot_img
1.1 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăDezvaluiriACUZAȚII INCREDIBILE ALE JURNALISTULUI CARE A DEZVĂLUIT AFACERILE IMOBILIARE ALE FAMILIEI IOHANNIS:...

ACUZAȚII INCREDIBILE ALE JURNALISTULUI CARE A DEZVĂLUIT AFACERILE IMOBILIARE ALE FAMILIEI IOHANNIS: Cuibușor de swingeri bisexuali în casa prezidențială din Sibiu

-

Marius Albin Marinescu, jurnalistul din Sibiu care a dezvăluit în trecut afacerile imobiliare ale familiei Iohannis, îi aduce acum șefului statului acuzații incredibile pe facebook.

FLUX 24 preia declarațiile sale deoarece unele din dezvăluirile sale din trecut  despre familia Iohannis s-au confirmat.

Am sa va explic si rostul navetei saptamanale la Sibiu, chiar si in vacanta de vara, cand stafidita nu avea scoala si se putea muta pentru o „peroada” la Bucuresti. Imediat dupa 1992, cand si-a cumparat casa de pe strada Bâlea cu 70.000 de mărci germane – bani proveniti din traficul de copii, Klaus si-a instalat un sistem de alarma sofisticat, cum nici bancile nu aveau la vremea respectiva. Dorea sa se asigure, inca de atunci, ca nu va patrunde nimeni in casa pentru a instala tehnica de supraveghere (microfoane, camere video). Astfel casa de la Sibiu a ramas singurul cuibusor de nebunii sigur, fara riscul ca intalnirile grupului de swingeri bisexuali sa ajunga pe mainile cui nu trebuie!, scrie Marinescu.

albinPostarea lui Marius Albin Marinescu urmează declarațiilor lui Klaus Iohannis privind demersul Coaliției pentru Familie privind căsătoriile homosexuale.

CITIŢI ŞI:Iohannis condamnă FANATISMUL RELIGIOS împotriva căsătoriilor gay

Este Franz poponar?Iohannis a afirmat ca face parte dintr-o minoritate etnica si din una religioasa, dar a luat apararea unei minoritati sexuale, desi nu a mai spus ca si din aceea face parte! Citez: „Eu sunt adeptul toleranței, încrederii și deschiderii spre ceilalalti”. Intelegeti ce deschide el spre ceilalti?Ieri individul a declarat ca acei trei milioane de semnatari ai petitiei pentru familia traditionala si antihomosexualitate sunt fanatici religiosi si ca lumea trebuie sa fie toleranta fata de minoritati, mai afirmă Marinescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img