spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriActorul Dragoş Bucurenci: Am prieteni politicieni cărora le este frică să-şi asume...

Actorul Dragoş Bucurenci: Am prieteni politicieni cărora le este frică să-şi asume public că sunt homosexuali

-

Actorul Dragoş Bucurenci a declarat, vineri, că va fi prezent sâmbătă la marşul Bucharest Pride în numele prietenilor săi, persoane publice, inclusiv politiceni, care nu au curajul să-şi asume orientarea sexuală.

- Reclama -

„E important să fac încă un gest de asumare şi să fiu acolo la Pride, în numele tuturor prietenilor mei care nu sunt straight şi care nu au curajul să iasă la Pride, inclusiv în numele prietenilor mei persoane publice, inclusiv politicieni, care nu sunt straight şi care nu au curajul să-şi asume orientarea asta şi nu o fac din cauză că sunt oameni laşi, o fac pentru că în jurul lor est foarte multă stigmă, foarte multă vină, foarte mult arătat cu degetul, foarte multă ură. Şi eu am să ies mâine şi am să mărşăluiesc împotriva acestei uri, cu un drapel rogvaiv pe mine”, a spus Bucurenci, vineri, la conferinţa de presă „Bucharest Pride 2018: Toţi în Marş pe Calea Victoriei”, organizată de Fundaţia ACCEPT.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...