spot_img
21.2 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăhighlightA murit chemat din concediu pentru un spectacol la ordinul Ministrului Apararii,...

A murit chemat din concediu pentru un spectacol la ordinul Ministrului Apararii, Mircea Dusa

-

Ministerul Apararii Nationale recunoaste joi intr-un comunicat ca o  parte din componenţii formaţiei Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”, inclusiv subofiţerul Laurenţiu Rodian Mihai, 34 de ani, care a murit în accidentul petrecut pe DN 1, între Alba Iuia şi Teiuş, au fost chemaţi din concediu ca să participe la festivităţile organizate de Ziua Imnului la Oradea, la care a participat ministrul Apărării, Mircea Duşa, conform e bihoreanul.ro.

- Reclama -

Împrejurările producerii tragediei sunt anchetate de Corpul de Control şi Inspecţie MApN, Pachetul Militar şi Statul Major General. Ministerul mai precizează şi că familia decedatului „va beneficia de toate drepturile financiare, potrivit legii”.

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a organizat in premiera festivati ale Zilei Imnului la Oradea, prilej cu care a ordonat deplasarea formatiei Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” pentru un spectacol public, lucru care nu s-a mai intamplat pana in prezent.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...