spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăALEGERI 2020A întors armele împotriva Clotildei: HAOS

A întors armele împotriva Clotildei: HAOS

-

Haos administrativ. Iată cum califică situația din Sectorul 1 al Capitalei președinta organizației Funky Citizens, Elena Calistru, după ce criza gunoaielor de pe străzi a devenit și mai complicată. Primarul Clotilde Armand a ales altă firmă pentru a ridica deșeurile, însă fără să spună exact după ce criterii a făcut-o. Între timp, PSD contestă în instanță declararea stării de alertă, iar consilierii PNL o blochează constant pe reprezentanta USR PLUS.

- Reclama -

Calistru a fost o susținătoare a USR.

Elena Calistru spune că noii primari ar fi trebuit să fie pregătiți să facă față problemelor din primării: ”Haos administrativ pentru care pare cumva că noii primari care și-au preluat mandatele, iată, deja, de aproape un an, fără câteva luni, ar fi trebuit să fie pregătiți. Aceste probleme legate de contractele bizare și supradimensionate care există de ani de zile, problemele legate de alte licitații sau concesionări aflate în derulare ar fi trebuit să fie lucruri cunoscute, pentru care primarii erau pregătiți în momentul în care își preluau mandatul”.

”Ceea ce aș fi vrut să avem este un standard comun, apropo de transparență și apropo de a învăța în ce fel se înlocuiesc unele contracte cu alte contracte. Am avut în lunile ce au trecut o comunicare din partea doamnei primar, care a fost axată pe transparență, pe publicat facturi, contracte de la Romprest și așa mai departe. Toate acestea cred că ar fi trebuit urmate inclusiv de același tip de transparență în legătură cu acest nou furnizor selectat în zilele acestea de stare excepțională, să spunem, pentru Sector”, declară președinta Funky Citizens.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...