spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăhighlightA ÎNCEPUT RĂZBOIUL ÎN SRI/ Omul lui Coldea, atac furibund la omul...

A ÎNCEPUT RĂZBOIUL ÎN SRI/ Omul lui Coldea, atac furibund la omul lui Helwig

-

A început oficial şi războiul în Serviciul Român de Informaţii (SRI). Jurnalista Sorina Matei, acuzată că ar lucra pentru SRI şi că ar fi omul şefului operaţional al serviciului intern de informaţii, generalul Florian Coldea, îl atacă dur pe Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt şi consilierul directorului serviciului intern de spionaj, Eduard Helwig.

Sorina Matei a scris pe facebook apropo de cazul cetăţeanului iordanian, care a fost declarat indezirabil în România, pentru o perioadă de 15 ani, la cererea parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

- Advertisement -

Matei îl critică pe Ovidiu Marincea că a comentat o decizie nedefinitivă a justiţiei.

Sorina Matei considera până recent că orice comunicat al procurorilor DNA e literă de lege şi toţi suspecţii sunt vinovaţi din start înainte de o decizie definitivă a justiţiei.

- Advertisement -

Matei a fost acuzată de Elena Udrea că ar fi portavocea prim adjunctului SRI, Florian Coldea şi că ar fi ofiţer acoperit.

Şi fostul preşedinte Traian Băsescu i-a adus acuzații asemănătoare.

Reacţia violentă a Sorinei Matei indică conform surselor contactate de FLUX 24 faptul că în SRI a început războiul pentru Putere între şeful operaţional, generalul Florian Coldea, şi directorul Eduard Helwig.

POSTAREA SORINEI MATEI PE FACEBOOK:

matei

Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, comentând public o decizie nedefinitivă a Justiției/ Curții de Apel București, care nici măcar nu a fost redactată, care poate fi atacată în recurs în termen de 10 zile de la comunicare și în care SRI nu e parte în proces, ci doar Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și Inspectoratul General pentru Imigrări.

Eu știu că în Justiție regulile se aplică pentru toată lumea, că cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări, că unde-i lege nu-i tocmeală și că nimeni nu e mai presus de lege. Așa scrie în Constituție, art.16, alin 1 și 2, legea fundamentală a statului român.

Link decizia nedefinitivă a Justiției pe care nu se știe în ce calitate legală a procesului aflat pe rol până la o decizie definitivă o comentează Marincea.

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx…
http://www.realitatea.net/ovidiu-marincea_1857685.html

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img