spot_img
14.6 C
București
sâmbătă, octombrie 19, 2024
AcasăAnalizeTrump ii cere lui Murdoch să îndepărteze „oameni groaznici” de la Fox...

Trump ii cere lui Murdoch să îndepărteze „oameni groaznici” de la Fox înainte de alegeri

-

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, face apel la mogulul mass-media Rupert Murdoch să îl ajute să-și asigure victoria la alegerile din noiembrie și să elimine „reclamele negative” de la Fox News care ar putea dăuna campaniei sale electorale, scrie Financial Times.

- Reclama -

Potrivit lui Trump, el intenționează să-i ceară lui Murdoch să ajute să elimine „oamenii groaznici” de pe undele postului.

- Advertisement -

„Îi voi spune ceva foarte simplu, pentru că nu pot vorbi cu nimeni altcineva despre asta: nu difuzați reclame negative timp de 21 de zile”, a spus fostul președinte în emisiunea de dimineață Fox & Friends.

El s-a plâns că „oameni groaznici” ies în aer și „mint”.

- Advertisement -

„Voi spune, Rupert, te rog fă asta și apoi vom câștiga, pentru că cred că asta își dorește toată lumea”, a adăugat Trump.

Candidatul democrat la președinție Kamala Harris a acordat un interviu pentru conservatorul Fox News săptămâna aceasta, în încercarea de a atrage alegătorii republicani. În timpul interviului, Harris i-a cerut în mod repetat gazdei Bret Baier să o lase să-și termine răspunsul atunci când a întrerupt-o și i-a pus mai multe întrebări. „Ea a reușit să ajungă la un public care probabil nu era familiarizat cu argumentele ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al campaniei democrate Brian Fallon.

Oficialii campaniei lui Trump au numit interviul lui Harris un dezastru. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img