spot_img
13.2 C
București
vineri, octombrie 18, 2024
AcasăActualitateScandal în PNL Hunedoara: Traian Berbeceanu a demisionat

Scandal în PNL Hunedoara: Traian Berbeceanu a demisionat

-

Traian Berbeceanu A DEMISIONAT din PNL, anunta newshd.

- Reclama -

Către,
Partidul Național Liberal – Organizația Municipiului Deva

- Advertisement -

Subsemnatul Berbeceanu Traian îmi prezint demisia din calitatea de membru al Partidului Național Liberal, urmare a încălcării Statutului de către conducerea județeană a partidului, prin primirea în rândul membrilor PNL a numitului Mircia Munteanu, persoană condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 6 ani de închisoare cu executarea pedepsei, pentru săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție.

Doamnelor și domnilor colegi, consider că STATUTUL oricărui partid reprezintă CONSTITUȚIA organizației, prevederile acestuia fiind obligatorii și nu opționale, iar modul grav în care a fost încălcat de către doamna președinte Vetuța Stănescu aduce mari deservicii PNL Deva.

- Advertisement -

Numirea în structura Biroului Politic Interimar a numitului Mircia Munteanu, infractor recidivist care a executat aproape 2 ani de închisoare, cu un rest de executat de cca 4 ani de închisoare, cu un prejudiciu de căteva sute de mii de euro creat municipiului Deva și nerecuperat până la această dată, arată opiniei publice criza acută de resurse umane prin care trece organizația noastră. Iar eu nu pot să fiu parte a unui asemenea demers!

Traian Berbeceanu
Deva, 17.10.2024

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img