spot_img
11.3 C
București
miercuri, octombrie 16, 2024
AcasăAnalizeMarcel Ciolacu: Domnule Ciucă, îmi este şi jenă să vă răspund. Acest...

Marcel Ciolacu: Domnule Ciucă, îmi este şi jenă să vă răspund. Acest circ de-a opoziţia nu ajută pe nimeni 

-

Premierul Marcel Ciolacu îi răspunde, marţi seară, liderului PNL, Nicolae Ciucă, după ce acesta a comentat anunţul Comisiei Europene referitor la a treia cerere de plată şi a cerut ”un plan foarte clar despre cum îndeplinim jaloanele restante din PNRR”. ”Acest circ de-a opoziţia nu ajută pe nimeni, afirmă Ciolacu adăugând că nu vor fi pierduţi bani. ”Sunteţi parte a deciziei! Asumaţi-vă”, i-a mai trimis Ciolacu lui Ciucă.

- Reclama -

”Domnule Ciucă, pentru prima dată îmi este şi jenă să vă răspund. Acest circ de-a opoziţia nu ajută pe nimeni. Şi nici pe dumneavoastră! Românii aşteaptă altceva de la un om de stat. În primul rând aşteaptă asumare. Iar tot ceea ce a invocat Comisia sunt lucruri petrecute în mandatul dumneavoastră”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu, în replică la postarea de mai devreme a liderului PNL, Nicolae Ciucă.

- Advertisement -

Ciolacu afirmă că, din fericire, lucrează bine cu actualul ministru al Energiei, Sebastian Burduja.

”Din fericire, lucrez foarte bine cu dl ministru Burduja şi vom corecta toate nenorocirile făcute în companiile din energie de fostul ministru Virgil Popescu, colegul dvs. Lucrez foarte bine cu ministrul Transporturilor şi probabil că aţi sesizat că astăzi un alt coleg al dumneavoastră şi-a dat demisia în sfârşit de la Metrorex.  Lucrez foarte bine cu SGG-ul condus de PNL şi vom relua cât mai repede procedurile la AMEPIP. Lucrez foarte bine cu toată lumea, domnule Ciucă, ca să corectăm ceea ce s-a greşit şi să nu pierdem niciun euro din PNRR”, a mai transmis premierul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img