spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeIranul a trimis personalului lui Biden date furate din campania lui Trump

Iranul a trimis personalului lui Biden date furate din campania lui Trump

-

FBI și alte agenții federale au declarat astăzi că hackerii iranieni au încercat să ofere campaniei președintelui american Joseph Biden informații furate din campania rivalului său, candidatul republican la președinție Donald Trump, trimițând e-mailuri nesolicitate persoanelor asociate cu președintele democrat în cu scopul de a interveni în alegerile prezidențiale din noiembrie, a informat AP.

- Reclama -

Nu există dovezi că vreunul dintre destinatari a răspuns, au spus oficialii, împiedicând informațiile oferite de hackeri să apară în ultimele luni ale campaniei. Hackerii au trimis e-mailuri la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie persoanelor asociate cu campania lui Biden, înainte ca acesta să renunțe la cursa pentru un alt mandat prezidențial.

- Advertisement -

E-mailurile „conțineau o parte preluată din materiale de campanie furate, nepublice ale lui Trump, ca text al e-mailurilor”, au declarat într-un comunicat FBI, Biroul Directorului de Informații Naționale și Agenția de Securitate Cibernetică și Securitate a Infrastructurii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img